درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
سرخط خبرها

مشوق‌های مالیاتی راهکار دولت برای جبران ضررهای مالی کسب‌وکارهای اینترنتی

  • کد خبر: ۱۲۸۰۶۸
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۹
مشوق‌های مالیاتی راهکار دولت برای جبران ضررهای مالی کسب‌وکارهای اینترنتی
وزیر اقتصاد با بیان اینکه حوادث اخیر منجر به آسیب دیدگی برخی کسب‌وکار‌های اینترنتی شده به تلاش دولت به منظور جبران این خسارت اشاره کرد و مشوق‌های مالیاتی و دیگر ابزار مختلف را راهکار‌های دولت برای جبران این ضرر‌های مالی معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - احسان خاندوزی در نشستی خبری با اشاره به جلسه دیروز وزارت اقتصاد با وزارت ارتباطات، گفت: «تصمیم بر آن شد تا از ابزار‌های متفاوتی از جمله مشوق‌های مالیاتی برای جبران ضرر‌های کسب وکار‌های اینترنتی استفاده شود. مصوبه نهایی در روز‌های آینده آماده خواهد شد.»

این مشوق‌های مالیاتی همچنان شفاف نشده‌اند و خبری درباره جزئیات آن نه از سمت وزارت اقتصاد و نه وزارت ارتباطات در دست نیست.

در روز‌های گذشته نیز انجمن تجارت الکترونیک با ابراز نگرانی و اعتراض نسبت به تشدید فیلترینگ، با اشاره به اینکه محدودسازی اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، خسارت سنگینی را به کسب‌وکار‌ها و بخصوص کسب‌وکار‌های کوچک و خانگی وارد می‌کند، اعلام کرد: «قطع دسترسی به اینستاگرام، بیش از ۴۰۰ هزار کسب‌وکار را با خطر نابودی مواجه ساخته و امرار معاش بیشتر از یک میلیون نفر را با مشکلاتی جدی همراه کرده است.»

همچنان روشن نیست اظهار نظر وزیر اقتصاد درباره جبران خسارت کسب‌وکار‌ها بر چه اساسی است و پیش از توضیح او زارع‌پور هم هیچ اظهارنظری درباره این تصمیم از سوی وزارت ارتباطات اعلام نکرد.

مشوق‌های مالیاتی که خاندوزی به آن اشاره کرده است روشن نیست صرفا به کسب‌وکار‌های اینترنتی بزرگ تعلق خواهد گرفت یا کسب‌وکار‌های خرد و کوچک فعال بر بستر اینستاگرام هم سهمی از آن خواهند داشت.

به هر روی درباره موقعیت و شرایط کسب‌وکار‌های فعال بر بستر اینستاگرام هیچ اطلاعاتی منتشر نشده و این سکوت طولانی وزارت ارتباطات و از سویی دیگر واکنش زارع‌پور مبنی بر اینکه برداشتن این محدودیت‌ها به تشخیص مراجعی است که این محدودیت‌ها را به وزارت ارتباطات ابلاغ کرده‌اند؛ به نظر می‌رسد اینستاگرام جایی در بررسی‌های ضرر و زیان به کسب‌وکار‌ها از سوی وزارت ارتباطات و اقتصاد ندارد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->